En planet. En kväll. Ett mål: fira community-TV!

Lördag 23 januari kl. 19.30 på Öppna Kanalen Växjö.

För första gången i världshistorien har community-TV-stationer runt om i världen gått samman för en kvälls gemensamt firande. Under hösten har "The Traveller" besökt community-TV-stationer på olika platser i världen för att ta reda på vad som gör community media så speciellt. En av de kanaler som besökts är Öppna Kanalen Växjö.

16 enskilda community-TV-stationer har deltagit i produktionen av en film som dokumenterar "The Traveller's" resa. Lördagen den 23 januari kl. 19.30 kommer filmen "The Link Project" att visas i en rullande, världsomfattande sändning som börjar i Nya Zeeland och slutar i USA.

Minst 24 community-TV-stationer kommer att delta i sändningen, med en potentiell publik på över tio miljoner människor i 11 länder. Tre minuter av filmen har producerats av Öppna Kanalen Växjö och tar bl.a. upp Europas Grönaste Stad, Linnéuniversitetet, julskyltning, Småland Airport och andra kännetecken för Växjö och Småland.

Du är inbjuden att vara med när det skrivs historia. Välkommen den 23 januari kl. 19.00 (filmen visas kl. 19.30). Passa på att smygtitta på våra nya lokaler på Kronobergsgatan 8, 2:a våningen!

Vi bjuder på lite tilltugg och kaffe/te. Inbjudna är alla Öppna Kanalen Växjös medlemsorganisationer och Öppna Kanalen Växjö-vänner =)

Tid: Lördag kl 19.00 (filmen visas kl 19.30)
Plats: Kronobergsgatan 8, vån 2
Anmälan: mirvete [dot] islami [at] okv [dot] se (p g a tilltugget)