Pechakucha night 2, föreläsning 5-8 av 8

PechaKucha Night 2, föreläsning 5-8 av 8

av: Öppna Kanalen Växjö 7 år 4 månader sedan Programlängd: 0:34:17
Pecha Kucha Night på Smålands museum, åtta korta och intressanta föreläsningar om form, design och kultur. För er som inte var med eller vill se någon föreläsare igen sänder vi alla åtta som en miniserie i två delar.

Pecha Kucha är en japansk snabbpresentationsteknik som ger möjlighet till spännande föreläsningar med flera talare under en och samma kväll. Fenomenet har spridit sig som en löpeld och finns nu i hundratals städer runt om i världen.
Varje talare presenterar 20 bilder som var och en visas under 20 sekunder. Totalt får varje föreläsare 6 minuter och 40 sekunder i strålkastarljuset innan det är dags för nästa person. Presentationerna blir koncisa, engagemanget hålls på topp och fler får möjlighet att framföra sina budskap. Pecha Kucha är ett lättsamt och bra format, som även tillåter svåra och allvarliga ämnen.

I del två av avsnitt två medverkar fotografen Åsa Ahl, Petter Ericsson från digitala muséet, supportföreningen East Front och Britt-Marie Börjesgård, ordf. Svensk Form Småland, i den ordningen.

Pecha Kucha Night är ett samarbete av Svensk Form och Kulturparken Småland.

Medverkande

Petter Eriksson
Britt-Marie Börjesgård
Per Gustavsson
Tobias Croby

Produktionsteam

Sameer Al Rassam