Det har varit ett väldigt spännande och givande år på Växjös egen TV-kanal och detta resulterar nu i att ÖKV med glädje tvingas utöka personalstyrkan för att fortsätta i samma riktning som det gångna året.

Lansering av en ny hemsida, fortsatta framgångar för Barnens Egen TV, beviljandet av ett nytt projekt (Interaktiva Växjö), Avspark Kronobergs fortsatta succé, mer program av ÖKVs medlemmar och mycket mer gör att det är fullt med liv och rörelse i ÖKVs lokaler. Nu fortsätter ÖKV att expandera genom nyanställningen av två väldigt kompetenta och unga medarbetare.

Magdalena Islami är en ung tjej med ständig fart och fläkt under sig. Hon kommer under den närmsta framtiden att fungera som projektassistent för Interaktiva Växjö för att försäkra projektets framgång. Bäst kan hon beskrivas som en ordningsam tjej som alltid arbetar hårt med ett leende på läpparna.

Dennis Jönsson arbetar numer med produktioner. Han är en kille som besitter väldigt stor kompetens och tekniskt kunnande inom alla områden som ingår i en produktion. Ingen uppgift har hittills visat sig vara för stor för Dennis som fortsätter imponera.

Vi välkomnar dessa två och hoppas att de kan hjälpa till att hjälpa ÖKV att fortsätta utvecklas till det bättre.