Artikel i Smålandsposten

10 oktober 2005
Idag har Smålandsposten en artikel om Öppna Kanalen Växjö. Klicka här för att läsa artikeln.

Studioutrustning på plats

6 oktober 2005
Studion börjar ta form allt mer. Då Kungsmadskolan byter ut sin studioutrustning till digital har Öppna Kanalen köpt den gamla utrustningen (med nypris på hundratusentals kronor) för en krona.

Ansökan om sändningstillstånd för digital-TV + testsändningar & årsmöte

6 oktober 2005
Öppna Kanalen Växjö söker sändningstillstånd för digital-TV & testsändningar i kabelnätet i novemberPressrelease 05-10-04

Student-TV

6 september 2005
Öppna Kanalen medverkade på Novischmässan för nya (och gamla) studenter på Växjö universitet förra veckan. Över 20 studenter skrev upp sig som intresserade för att vara med och starta Student-TV i Växjö.

Klart med lokal

19 augusti 2005
Nu är det klart att Öppna Kanalen Växjö kommer att hålla till i en lokal mitt emot Tallgården, vid Araby Centrum. Tidigare höll närpolisen till i de lokalerna.

Nyhetsbrev 050728

29 juli 2005
Om du vill ha det här nyhetsbrevet via e-post, anmäl dig då under rubriken Kontakt/Nyhetsbrev. Sprid gärna vidare det här till medlemmar i er förening/organisation och andra som kan vara intresserade!

Förening bildad

9 juni 2005
Den 8:e juni 2005 är ett historiskt datum i Öppna Kanalen Växjös historia. Då bildades nämligen föreningen på ett konstituerande årsmöte på Palladium. Ett drygt 40-tal personer närvarade vid årsmötet, där det bl.a.