Måndagen den 20:e mars börjar öppna Kanalen Växjö sina sändningar! Redan nu kan den som har kabel-TV via Comhem ratta in kanalen S12. Gör man en kanalsökning hittar man kanalen efter Comhems egen kanal. Fram till sändningsstart finns där en informationsbild om öppna Kanalen.

Till en början kommer vi att sända måndag-torsdag kl. 20-21. Dessutom sänds programmen i repris och när inga program sänds visas en informationsslinga. Programtablån kommer att publiceras i Smålandsposten och på öppna Kanalen Växjös hemsida.

Anställd redaktion

Det finns sedan 1 mars även en anställd redaktion på öppna Kanalen. Under ett års tid finansieras dessa personer genom EU-medel via Svenska ESF-rådet. I skrivande stund finns sex medarbetare, med Avdi Islami som redaktionsansvarig och Daniel Westergren som utvecklings- och administrationsansvarig. Ytterligare personer kommer att börja under de kommande veckorna.

Med början den 27:e mars kommer även elever från Kungsmadskolans Film- och TV-gymnasium att ha arbetsplatsförlagd utbildning på öppna Kanalen Växjö.

årsmöte 27 mars

Måndagen den 27:e mars, kl. 18.00 har öppna Kanalen Växjö årsmöte på Tallgården, Hjalmar Petris väg 4.

Varmt välkommen!

Välkommen på besök

Det råder full aktivitet i öppna Kanalens lokaler. Vi finns mitt emot Tallgården, på Hjalmar Petris väg 2. Välkommen att besöka oss, men hör helst av dig innan så att du vet att någon kan ta emot dig.

öppna Kanalen Växjö har som slogan "din egen TV-kanal". Vi vill att du ska känna dig delaktig. Hör gärna av dig med synpunkter och id