Goda nyheter! Den beryktade trunken ska nu vara på plats i gamla Teliahuset och vår förhoppning är att provsända veckan efter påsk. När detta fungerar tillfredsställande meddelar vi definitivt startdatum för sändningarna, men det handlar inte om lång tid!

Kurser och utbildningar

Vi kommer framöver också att erbjuda olika kurser och utbildningar. De första kurserna körs i maj. Ta chansen att haka på dessa direkt, eftersom antalet platser är begränsade!

Under våren kommer åtminstone tre kurser att erbjudas, i grundläggande kamerateknik, grundkurs i studioinspelning i öppna Kanalens studio och TV-produktionskurs i flerkamerateknik på Kungsmadskolan.

TV-produktionskurs i flerkamerateknik

Den första kursen är i Kungsmadskolans TV-studio helgen 6-7 maj.

Det effektivaste sättet att producera television är att använda flerkamerateknik i studio eller på plats. öppna Kanalen Växjö har en 3-kamerastudio på Hjalmar Petris väg 2 och Film- och TV-gymnasiet erbjuder, till låg kostnad, digital 4-kamerateknik i sin studio eller för Outside Broadcasting (inspelning på plats, t.ex. av konsert, föreställning, match, debatt eller annan flerkamerainspelning).

öppna Kanalen Växjös medlemmar erbjuds utbildning i flerkamerateknik

lördag 6 maj - söndag 7 maj kl 09.00-16.00 i Studio 1, Kungsmadskolan

Förkunskapskrav: Erfarenhet av videoinspelning och redigering på grundläggande nivå.
Kostnad: 300 kr/deltagare
Anmälan: senast 28 april till daniel [dot] westergren [at] oppnakanalenvaxjo [dot] se, tel 073-551 40 08

Bli medlem

är din förening eller organisation inte medlem ännu? Eller är du inte med i någon förening, men intresserad av att filma eller på annat sätt engagera dig i öppna Kanalen?

Hör av dig till oss på öppna Kanalen Växjö! Vi finns till för er och hjälper gärna till med tips och id