Digitalt 1 maj-firande med Socialdemokraterna

Digitalt 1 maj-firande med Socialdemokraterna

av: Socialdemokraterna 2 år 11 månader sedan Programlängd: 0:47:30
Sändningen börjar 1 maj kl 12:00.

Socialdemokraterna i Växjö ställer inte in, utan ställer om och självklart blir det ett 1 maj-firande även i år. Om än i en annan form än brukligt. I stället för ett traditionellt tåg blir det firande digitalt.

Alla sympatisörer och intresserade är välkommen att följa detta firande via (S) digitala kanaler. Infrastrukturminister Tomas Eneroth och Giselle Iskandar från LO Växjö, med flera, kommer att hålla tal och allt livesänds på Facebook, Youtube och Öppna kanalen Växjö.

"1 maj är ett väldigt viktigt datum inom arbetarrörelsen och i dessa speciella tider är det viktigare än på länge att vi firar denna dag, även om vi inte kan göra som vi brukar." säger Martin Edberg, ordförande för Socialdemokraterna i Växjö.

Pandemin har visat på behovet av en stark välfärd. Välfärden måste alltid sättas först och en stark välfärd bygger hela samhället starkare och tryggare för alla. Men det är inte en självklarhet för alla. Vi ser till exempel i Växjö hur den offentliga sektorn privatiseras och hur våra gemensamma resurser läggs på hög, i stället för att användas i välfärden. Därför blir 1 maj extra viktigt just i år, fortsätter Martin Edberg.

Livesändningen startar klockan 12:00 den 1 maj och ni hittar sändningen via Öppna Kanalen Play http://okv.se/play eller via https://www.facebook.com/svaxjo. Om du har tillgång till Öppna kanalen Växjö via din TV så fungerar det utmärkt att titta även där.
mer info hittar du här svaxjo.se/nyheter/digitalt-1-maj-firande-i-vaxjo/ samt här facebook.com/events/787918315196246