JB-snack - hur kommer du igång med din träning?Om du är en person som är väldigt intresserad av att lära dig hur det går till att göra TV bakom kulisserna, eller redan vet hur man gör, finns möjligheten att komma till oss på ÖKK och engagera dig. Ett samhälle där alla hjälps åt och hjälper varandra är ett samhälle där alla drar åt samma håll, och det är dit vi vill nå.

Utbilda dig 

För den som inte har någon kunksap inom filmning, redigering, bildmixning m.m. men har ett intresse av att lära sig, finns det möjlighet att komma till oss och få erfarenhet. Det enda du behöver är viljan att lära dig. När vi har lärt dig grunderna finns det möjlighet att vara med vid inspelningar, hjälpa till att dra igång TV-projekt och även redigera efteråt. Alla är välkomna till oss.

Använd dina kunskaper

För dig som redan har grundläggande kunksap inom filmning, redigering, bildmixning m.m. är det möjligt att redan idag vara med vid inspelningar och hjälpa till. Om du vill få utlopp för dina kunskaper är det fullt möjligt att vara med och spela in och redigera. Vi spelar in och sänder bl.a. olika kommunfullmäktige och regionfullmäktige, och för den som vill vara med vid dessa inspelningar för att skaffa erfarenhet är det fullt möjligt, bara ta kontakt med oss, antingen via [email protected], 0470 322 600 eller genom att registrera dig som volontär på denna sidan.

Starta projekt

Om du har en program- eller serieidé rekommenderar vi att du hör av dig. Är ni ett kompisgäng, förening eller en bekantskapskrets eller om du själv vill dra igång en satsning, så finns möjligheten hos oss. Det enda du behöver göra är att höra av dig så guidar och hjälper vi dig.