Kultur- och idrottsfestival i Arabyparken och nationaldag i Museiparken. När sommaren är i antågande avlöser fetligheterna i Växjö varandra. Och öppna Kanalen Växjö finns på plats.

öppna Kanalen Växjö filmade under hela dagen på Araby kultur- och idrottsfestival i lördags. En första halvtimme sänds redan ikväll, måndag, kl. 20.00 (med repriser senare under veckan). Det vackra vädret och den stora folkfesten gjorde att det finns så mycket bra bildmaterial att ett längre program från festivalen kommer att sändas om ett par veckor. Håll utkik, kanske är just du med?

öppna Kanalen Växjö kommer också att finnas med under nationaldagsfirandet och sända 20 minuter redan samma kväll, tisdagen den 6:e juni kl. 20.00. Programmet sänds i repris såväl på onsdag som på fredag och lördag. Se programtablån för mer information.

Några av medlemmarna har också börjat komma igång att producera. Denna veckan sänds bl.a. två program som producerats i Tech Groups regi.

Programtablån kan du läsa både på www.oppnakanalenvaxjo.se, i slingan och i Smålandsposten (på radiosidan, eftersom TV-sidan produceras gemensamt över hela koncernen).