Amy Goodman från Democracy Now! i Sverige - tog emot alternativa Nobelpriset

9 december 2008
Öppna Kanalen Växjö sänder sedan några månader tillbaka det alternativa amerikanska nyhetsprogrammet Democracy Now!, numera dagligen.

Trevlig artikel i Smålandsposten om tillgänglighetspriset

4 december 2008
Smålandsposten har idag en trevlig artikel om Växjö kommuns tillgänglighetspris, som Öppna Kanalen Växjö tog emot vid en ceremoni på stadsbiblioteket den 3:e december.

Tillgänglighetspris till Öppna kanalen

11 november 2008
Växjö kommuns tillgänglighetspris 2008 tilldelas Öppna Kanalen i Växjö för sitt stora engagemang för att låta alla olika organisationer i kommunen medverka i Öppna kanalens sändningar, i synnerhet de föreningar som representeras av handikapprörelsen vilka ges möjlighet att nå ut med sitt arbete t

Stängt vecka 46

29 oktober 2008
Under vecka 46 är det stängt på ÖKV för personalutbildning och planering.Det innebär att vi mellan 10 - 17 november inte har möjlighet att genomföra uppdrag, möten eller studioinspelningar.

Ingen Östersändning ikväll, däremot på söndag

29 oktober 2008
Det blir tyvärr ingen sändning av Östers första kvalmatch mot Jönköping Södra ikväll. Däremot sänds returmatchen i Jönköping, på söndag kl. 13.45.Vi ber om ursäkt att det i Smålandspostens tablå står att matchen sänds ikväll, vilket är en miss från vår sida.

Kurser i videoproduktion i höst

9 september 2008
Nu är datumen spikade för höstens kurser på ÖKV. Det kommer att finnas tre olika grundkurser, i fältproduktion, redigering och studio-/flerkameraproduktion. Ta chansen att lära dig att göra TV-program!

Se både Carlstad-Öster och Fröunda-Trollhättan samtidigt

23 augusti 2008
Nu blir det gemensam sändning av topplagens matcher. På lördag kl 16.00 är det premiär för att via web-tv i realtid och på samma skärm följa två matcher på en gång, kallat Ettanfotboll Live.

Journummer för fel med sändning

14 juli 2008
Som ni kanske har markt ar vart nuvarande sandningssystem ibland lite instabilt, vilket kan gora att program hanger sig, att det blir svart i rutan eller att ett program loopar sig. Vi kommer inom en snar framtid att ha battre utrustning och programvara for detta.

Webbutvecklare sökes

3 juli 2008
Är du eller känner du någon som är webbutvecklare i PHP, MySQL eller (X)HTML? Kanske du t.o.m. har erfarenhet av webbpubliceringssystemet Drupal? Kontakta oss då gärna om du vill vara med och utveckla dessa webbverktyg! info [at] okv [dot] se

Webb-TV'n nere till augusti, många förbättringar efter sommaren!

3 juli 2008
Pga webbserverkrasch kommer webb-TV'n inte att vara tillgänglig förrän i början av augusti. Men ni kan se fram emot en mängd förbättringar både i TV-rutan och på webben framöver!

Sidor