Kallelse till bildande av förening för oberoende filmmakare

14 november 2006
Härmed inbjuds du till konstituerande årsmöte för en förening med det föreslagna namnet Föreningen för Oberoende Filmmakare i Kronoberg.

Förening för enskilda filmare ska bildas - kom med!

9 oktober 2006
Den 17:e oktober kl. 19.00 kommer en förening för enskilda filmare som vill producera för öppna Kanalen att bildas. är du intresserad av att producera TV? är du inte med i en av öppna Kanalens medlemsföreningar? Eller vill du ändå träffa och inspireras tillsammans med andra?

Musikhuset börjar sända

28 september 2006
På måndag, den 2 oktober, sänder Musikhuset sitt första program i öppna Kanalen Växjö.

Student-TV drar igång sändningar

7 september 2006
Den 17 september kl. 19.00 kommer premiäravsnittet av student-TV att sändas i öppna Kanalen Växjö. Intresset för föreningen har varit stort och det verkar bli en spännande termin som väntar. Många av er undrar säkert vad konceptet Student-TV handlar om och vad just DU kan bidra med.

Invigning idag, med underhållning från scen

15 augusti 2006
Idag, tisdagen den 15:e augusti, har Öppna Kanalen Växjö invigning! Från kl. 17 till 20 blir det musikunderhållning, trolleri och ett och annat tal. Vi sänder alltihop direkt!

Information om sommaren i ÖKV

26 juni 2006
Glad sommar på er allihopa! öppna Kanalen Växjö har nu sänt i snart två månader. Det har varit lite som en testperiod, för att få tekniken att fungera, få fler att börja producera program osv.

Öppna Kanalen sänder från kulturfestival och nationaldagen

5 juni 2006
Kultur- och idrottsfestival i Arabyparken och nationaldag i Museiparken. När sommaren är i antågande avlöser fetligheterna i Växjö varandra. Och öppna Kanalen Växjö finns på plats.

Student-TV börjar snart att sända

9 maj 2006
Student-TV kommer att göra premiär i öppna Kanalen Växjö söndagen den 28 maj kl. 19.00. Det kommer att bli produktioner från den stundande Allkårsfestivalen som inleder Student-TV i Växjös TV-sändningar.

Premiären avklarad

1 maj 2006
Nu har det historiska första programmet i öppna Kanalen Växjö sänts! Dessvärre strulade ljudet i TV-apparater med stereo. Vi jobbar på detta till kommande sändningar.

Vi är i sändning - premiär 1 maj!

24 april 2006
Nu är vi äntligen ute i sändning! Slingan som nu visas sänds från öppna Kanalens lokaler. Efterhand kommer denna att uppdateras, inte minst med information om sändningsstarten.

Sidor