Direktsändning från allsvenska innebandypremiären

21 september 2011
På söndag, 25 september, tar Växjö Vipers emot Partille Wizards i premiären i innebandyallsvenskan. Matchen sänds direkt i Öppna Kanalen Växjö och på ÖKV Play, med sändningsstart kl. 16.40.

Direktsändning från finalen av Unga Ekokockar

16 september 2011
Imorgon lördag, kl. 9.55-16.00 direktsänds finalen av Unga Ekokockar på ÖKV Play: http://okv.se/play/vaxjo-kommun/unga-ekokockar. Det är en del av helgens matfestival i Växjö: Mat 2011 - mötesplatsen för en närproducerad, småskalig och hållbar måltid.

Direktsändning från Söder Direkt - maila dina frågor!

26 augusti 2011
På måndag, 29 augusti kl. 18.30, är det dags för Söder Direkt, med frågor som intresserar många Växjöbor. Mötet direktsänds i Öppna Kanalen Växjö och på webben, via ÖKV Play och vaxjo.se/soderdirekt. Om du inte kan komma på mötet kan du maila in frågor som besvaras under direktsändningen.

Direktsänd topphandboll i helgen

20 augusti 2011
För andra året i rad sänder Växjö Handbollsförening i samarbete med Newhill Media direktsänd topphandboll i Öppna Kanalen Växjö. Mix Megapol Handball Tournament går av stapeln i helgen, med topplag från Sverige och Norge. Sändningarna kan ses både i TV och på ÖKV Play.

Direktsändningar från Almedalsveckan

6 juli 2011
Möbelriket är på plats på Gotland under Almedalsveckan. Under torsdagen, 7 juli, kommer man kunna följa tre paneldiskussioner direkt på ÖKV Play. 8.30-10: Frukost med samtal kring ämnet "Saknas: 8000 medarbetare till Möbel och Träindustrin. Var finns morgondagens arbetskraft?"

Webb- och TV-sändningar från Allsång i Linnéparken

1 juli 2011
Även i år kommer Öppna Kanalen Växjö att i samarbete med Sveriges Radio Kronoberg direktsända Allsång i Linnéparken! Varje måndag i juli, kl. 19.00, är det direktsändning på webben på Sveriges Radio Kronobergs hemsida och ÖKV Play.

Sommarfest och 5-årsjubileum!

7 juni 2011
Den 31 maj var det sommarfest med Öppna Kanalen Växjö. Det firades även att det var fem år sedan sändningarna startade 1 maj 2006. Medlemmar och andra engagerade slöt upp och minglade i en positiv framtidsanda. 

Det lokala perspektivet är det vi brinner för!

13 april 2011
Öppna Kanalen Växjö är allmänhetens TV, din egen TV-kanal med ett 50-tal föreningar och organisationer som medlemmar. Just nu är den ekonomiska situationen ansträngd. Vi har ett underskott från föregående år som nu gör att fem av föreningens sex anställda tyvärr har blivit varslade.

Direktsändning från unikt innovationsseminarium

28 mars 2011
Kronprinsessan Victoria och Prins Daniel besöker Kronoberg 1-2 april. Under besöket deltar de bland annat i ett unikt innovationsseminarium på Linnéuniversitetet den 1 april, som Öppna Kanalen Växjö direktsänder på webben, på uppdrag av Länsstyrelsen i Kronobergs län.

Sidor