Öppna Kanalen Växjö har en fin studio som medlemmar får använda gratis upp till fem gånger per år. Nu finns det ett formulär på hemsidan som gör det enkelt att boka tid för inspelning i studion.

Under Medlemmar -> Använda studion -> Formulär för bokning av studio, eller med direktlänken www.okv.se/studio hittar du formuläret. Där finns även en kalender som visar vilka dagar som inte är möjliga att boka.

ÖKV:s personal står för inspelningen, det enda ni som medlem behöver är programledare, gäster och ett intressant innehåll! Om inspelningen är mer än en enkel inspelning på upp till ungefär en halvtimme, som inte kräver nämnvärd efterredigering, då kan det komma att kosta. Hör i så fall av er till ÖKV innan för att diskutera detta.

Om ni som medlem själva står även för inspelning och redigering, ja då får ni möjlighet att använda studion ännu mer! Vi vill uppmuntra fler att hjälpa till vid inspelningar, eller lära sig att sköta det på egen hand. Hör av er om ni har personer som kan hjälpa till vid inspelning eller redigering!

Sedan tidigare finns även ett formulär som ni som medlem behöver fylla i för att vi ska kunna lägga in programmet för sändning. Det formuläret hittar ni på www.okv.se/sandning