Glad sommar på er allihopa! öppna Kanalen Växjö har nu sänt i snart två månader. Det har varit lite som en testperiod, för att få tekniken att fungera, få fler att börja producera program osv. I augusti blir det invigning med pompa och ståt och från hösten kommer både program och slinga att se annorlunda ut.

I sommar sänder öppna Kanalen Växjö repriser från det som har sänts hittills. Under hela juli och första veckan i augusti har man chansen att se de program som man har missat. Tablån kan man som vanligt se här på hemsidan, under rubriken {cms_selflink page='titta' text='Titta'}.

Vi tackar både er som har tittat och er som har producerat. Många är intresserade och betydligt fler kommer att producera och sända under hösten. Det blir också en hel del utbildningar och kurser för att alla som vill ska kunna vara med och göra öppna Kanalen Växjö till det forum för demokrati och delaktighet som det ska vara.

En mängd andra nya, spännande saker väntar framöver, så håll utkik på webbsidan. Och glöm inte att höra av er med synpunkter och id