ÖKV är på framfart och i desa nya tider är det lämpligt att uppdatera den digitala närvaron. I takt med att Växjö expanderas och blir trevligare som stad och samhälle, expanderas och utvecklas även ÖKV. ÖKV speglar samhället som faktiskt är Växjö och utvecklas i symbios med staden. 

Icke Kommersiell TV

ÖKV är en icke kommersiell TV-kanal vilket ger oss möjligheten att koncentrera oss på individen i Växjö. Eftersom ÖKV är en ideell organisation går alla intäckter tillbaka till medlemmarna och till att göra det lättare för befolkningen att göra TV. Vi har inte samma kommersiella mål som andra TV-kanaler vilket resulterar i att vi kan koncentrera oss på att leverera TV-program och serier som är samhällsnyttiga. 

Responsiv design

Den tydligaste förändringen med den nya webbsidan är att den är anpassad för alla sorters enheter och webbläsare, från mobiltelefoner till stora datorskärmar. Du kan nu läsa okv.se på bästa sätt oavsett varifrån du kommer åt sidan!

Uppdateringar

Den nya hemsidan kommer att ständigt att leverera nyheter ifrån vad som händer på ÖKV. Nyheter kommer att uppdateras löpande och program kommer finnas nypaketerade på ÖKV Play. För den som vill se vad som händer på ÖKV och i de olika projekten som är igång (Barnens Egen TV & Interaktiva Växjö) finns det ständigt uppdaterad information genom att klicka vidare under fliken "projekt". 

Gör TV

Det är idag lättare än någonsin för den som bor i Växjö att göra TV. Vi sitter på tekniken, kunskapen och distributionen och vi vill använda allt detta för att göra det lätt för medborgarna i Växjö att göra TV. Klicka in på "Gör TV" för mer information.

ÖKV Play

För den som vill titta på lokalproducerad TV On Demand finns även ÖKV Play uppdaterad. Det finns nu möjlighet att kommentera filmerna på ÖKV Play. Välj ditt favoritprogram att titta på igen.