Snart kommer du som tittare att se flera förändringar i ÖKV! Utan bidrag har mycket av krafterna på senare tid gått åt till produktioner. Men nu är alltså flera efterlängtade förändringar på gång.

Webbsajten, www.okv.se, kommer att göras om från grunden. Vi vill skapa betydligt mer interaktivitet med kommentarer, betygsättning på videos och andra sociala mediefunktioner. Det ska också bli lättare att navigera på sajten och webb-TV-delen integreras på ett snyggare sätt i sajten. Vi håller på att testa ett nytt verktyg för slingan. Det kommer göra det betydligt enklare att göra slingan mer dynamisk, med nyheter, evenemangstips och väder bland annat. Med en så stor del av dygnet med slinga vill vi att den ska bli något man inte enbart zappar förbi. Det kommer dessutom att se betydligt snyggare ut i rutan. :) Studion har vi länge velat snygga till. Mirvete, som jobbar på ÖKV sedan 14 september, är redan på god väg att skapa en proffsigare och mer tilltalande studiomiljö. Då vi inte har några förrådsutrymmen är platsbristen en begränsning, men med lite tid och fantasi går det att göra mycket!

Exakt när du kommer att se dessa förändringar vet vi inte, men definitivt under hösten!

Vill du hjälpa till med något av detta? Har du idéer som vi kan använda? Hör gärna av dig eller skriv kommentarer i bloggen!