SEKOS - ATY KU NEVOJA PËR NJERIUN ËSHTË NË RRITJE

Ndermarrësi Sociale Me Punë Integruese

av: Öppna Kanalen Växjö 7 år 8 månader sedan Programlängd: 0:15:55
SEKOS - Aty ku nevoja për njeriun është në rritje
Ndërmarrjet sociale aktivitetet dhe objektivat e të cilave krijon dobi shoqërore.

Filmi SEKOS "ATY KU NEVOJA PËR NJERIUN ËSHTË NË RRITJE", ka për qëllim të informojë, frymëzoi dhe të pasqyron vlerat sociale të këtij lloji të sipërmarrjeve.

Gå till okvplay.se/oppna-kanalen-vaxjo/arbetsintegrerande-sociala-foretag för en svensk version.

Medverkande

Bo Frank
Vildane Mulaku
Sofie Sjöstrand
Bajram Mulaku
Julia Örnhem
Anita Salihu

Produktionsteam

Öppna Kanalen Växjö